Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/22/u-vilshanskomu-raioni-rjatuvalniki-ta-politseiski-proveli-profilaktichnii-reid.htm
новини, 22 травня 2018

У Вільшанському районі рятувальники та поліцейські провели профілактичний рейд


22 травня фахівець Вільшанського районного відділу Управління ДСНС в області спільно з представником районного відділення ГУ Національної поліції в області провели рейд парковими зонами смт Вільшанки. Під час відпрацювання учасники рейду спілкувались із відвідувачами популярних у селищі місць відпочинку та пояснювали правила поведінки у лісових зонах.


Працівник Служби порятунку зокрема наводив статистику пожеж у екосистемах, розповідав, що яких наслідків призводить людська необережність з вогнем та закликав відповідально ставитись до питання збереження лісового фонду - інформує Прес-служба У ДСНС в області.


Представник правоохоронних органів попередив про адміністративну відповідальність за навмисний підпал рослинності, що може призвести до вигоряння природних насаджень.


Для того, щоб підкріпити власні слова на тему правил поведінки у лісах, рятувальник роздавав листівки застережного змісту.


Шановні громадяни! Наразі по Україні та зокрема по Кіровоградській області очікується встановлення сухої спекотної погоди. У зв’язку з цим небезпека виникнення лісових пожеж значно зростає. Служба порятунку закликає усіх бути особливо обачними у поводженні із вогнем, адже досить найменшої іскри, аби полум’я враз охопило значні площі природних насаджень.


               

1340Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: