Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/22/u-kropivnitskomu-p-janii-pasazhir-range-rovera-vdariv-patrulnogo.htm
новини, 22 травня 2018

У Кропивницькому п'яний пасажир RANGE ROVERа вдарив патрульного



20 травня близько 3-ї години ночі на службовий планшет патрульним надійшло повідомлення про те, що з ресторану по вулиці Велика Перспективна рушає автомобіль RANGE ROVER, водій якого перебуває в стані сп’яніння - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області. 


Екіпаж патрульних зупинив вказане авто по вулиці Чміленка. З автомобіля вийшло шестеро осіб з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Спочатку вони намагались провокувати працівників поліції, потім зачинили авто і почали втікати з місця пригоди.


Під час спроби затримати водія, один з його товаришів наніс інспектору тілесні ушкодження.
Після чого інші п’ятеро осіб кинулися в бік поліцейського, тому останній дістав табельну вогнепальну зброю та здійснив постріл у гору для виклику допоміжних сил. В результаті, нападника та водія затримано. На місце події викликано швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу. 
Нa водія був склaдений протокол по ч. 1 ст. 130 КУпАП зa керувaння aвтомобілем у стaні сп'яніння.


Попередній діагноз інспектора патрульної поліції – ушиблена рана тімяної частини голови.
Вчора о 14-ій годині кривднику вручено повідомлення про підозру.


Відповідно до ч. 2 ст. 345 ККУ умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням службових обов'язків карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

фото - antikor.com.ua

1239Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: