Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/18/u-kropivnitskomu-vidbulas-vulichna-aktsija-mi-ta-evropa-.htm
новини, 18 травня 2018

У Кропивницькому відбулась вулична акція «Ми та Європа»


З 2003 року, відповідно до Указу Президента, в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи.


Саме цьому святу була присвячена вулична акція «Ми та Європа», яку 17 травня, в рамках бібліопроекту«Креативна середа» провели Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.Є.Маланюка та молодіжна громадська організація «Молот».


У невимушеній, творчій атмосфері молодь міста радувала кропивничан своїми талантами. Для глядачів виступали Тріо скрипалів тачуттєвий гурт «Feel-in», запальний гурт «Half Band» таволонтерка Корпусу миру ВіккіНейлінг. Танцювальну програму забезпечили вихованці клубу спортивного бального танцю  «Діамант» та школи брейк-дансу та хіп-хопу «Mixofsteps». А вихованці сімейної акторської майстерні «Ольвія» ще й продемонстрували театральні таланти під час номеру «Супер матусі». Активісти ГО «Молот» організували танцювальну конкурсну програму для глядачів заходу. Окрім танцювальних та творчих номерів на відвідувачів чекали майстер-класи, настільні ігри, спортивні забави та вікторини. Протягом заходу діяв благодійний розпродаж на підтримку наших бійців АТО, спільно з громадською ініціативою «АрміяSOS». Партнерами заходу були наші добрі друзі - магазин канцелярських товарів «Kancler.сom» та розважальний клуб «Velvet».


Дружня та тепла атмосфера не залишила байдужим жодного учасника акції. Молодь підспівувала виступаючим та танцювала запальні танці. Нас не злякали ні гроза, ні обіцяна злива, а гарний настрій від побаченого та пережитого залишився з усіма до самої ночі.


             

1469Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: