Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/20/v-oleksandrii-vidbuvsja-pershii-etap-patriotichnoi-gri-sokil-.htm
новини, 20 квітня 2018

В Олександрії відбувся перший етап патріотичної гри “Сокіл”




Сьогодні, 20 квітня, на території міського будинку дитячої та юнацької творчості І-й етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (“Джура”), в якій взяли участь 13 команд загальноосвітніх закладів Олександрії - повідомляє сайт ГолосГромади.


До складу судівської комісії увійшли: головний суддя – Мажаєв Ю.В., заступник директора з навчально-виховної роботи БДЮТ, а також судді на етапах гри: 1. – Стройова підготовка, 2. – Рятівник, 3. – Топографія, 4. – “Відун”, 5. – Смуга перешкод, 6. – Стрільба.


Кожна команда, у складі шістьох осіб змагалися у вмінні надавати першу долікарську допомогу з елементаами рятувальних робіт, подоланні смуги перешкод та в інтелектуальних змаганнях з історії українського війська, козацтва та сучасних збройних сил України.


Найкраще з вказаними завданнями впоралася команда Олександрійського навчально-виховного комплексу ЗНЗ №17, учні якого і зайняли перше місце. Другу позицію в нелегкій боротьбі здобули учні ЗНЗ  І-ІІІ № 6, а третє місце посіли вихованці навчально-виховного комплексу «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа». В майбутньому вищевказані команди-переможці візьмуть участь в обласному етапі змагань.


Учні «Олександрійського колегіуму – спеціалізована школи» дякують Олександрійській міській організації «БПП «Солідарність» за надану спонсорську допомогу у придбанні форми.



1650Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: