Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/20/patrulni-politsii-zustrilis-z-chitachami-biblioteki.htm
новини, 20 квітня 2018

Патрульні поліції зустрілись з читачами бібліотеки


20 квітня в обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г. Шевченка відбулася зустріч з офіцерами Управління патрульної поліції в Кіровоградській області з циклу заходів міні-проекту «Вони рятують наше життя».


Замислюючись над своєю майбутньою професією, сучасні діти мрію бути правоохоронцями. Адже завжди й скрізь, у будь-який час, у будь-якому суспільстві існує необхідність у дотриманні закону, у підтримці громадського порядку, в забезпеченні захисту громадян.


Під час зустрічі офіцери розповіли малечі, що професія поліцейського – це не просто цікава, потрібна робота, це покликання та стиль життя. Саме ця професія допоможе зробити життя інших людей і всього суспільства краще. 


Але це і небезпечна професія. Кожного дня патрульні ризикують життям, беруть участь в операціях по захопленню особливо небезпечних і озброєних злочинців, у розшуку злодіїв, у розкритті серйозних крадіжок, а також ведуть роботу з попередження дорожньо-транспортних пригод. А також познайомили малечу з новою програмою «Шкільний офіцер поліції», яка вже діє у 40 школах міста. Юні читачі отримали корисну інформацію про професію та зрозуміли, щоб стати правоохоронцем, потрібно бути відповідальним, фізично сильним, а також розумними та кмітливими.


В рамках міні-проекту «Вони рятують наше життя» відбудуться інші профорієнтаційні зустрічі в стінах обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка.


1066Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: