Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/19/pres-klub-meshkanka-sela-ingulo-kam-janka-rozpovist-pro-oshukanstvo-z-ii-zemleju.htm
новини, 19 квітня 2018

Прес-клуб: Мешканка села Інгуло-Кам'янка розповість про ошуканство з її землею


У п’ятницю, 20 квітня, об 11:00 в прес-клубі міста Кропивницького (вул. Соборна, 1-А, ТЦ «Копілка», 3 поверх) відбудеться прес-конференція мешканки села Інгуло-Кам’янка, що на Новгородківщині, Тетяни Затьори та правозахисника ГО «Українська правозахисна агенція» Павла Дейнека, які розкажуть журналістам про ошуканство з землею пані Тетяни.


Як повідомляє пані Тетяна, влітку минулого року вона дізналася, що стосовно її земельного паю було укладено договір оренди з ФГ «Вікторія». Про його укладення вона дізналася випадково. Розмова з представниками фірми не увінчалась успіхом, вони наполягали, що жінка таки підписала договір, а гроші за оренду отримала наперед. Жінка запевняє, що договору не укладала і грошей не отримувала.


Звернення до правоохоронних органів Тетяні Затьорі нічим не допомогли. Своєю чергою фірма, замість того, щоб піти назустріч жінці, подала позов в суд про те, що пані Тетяна буцімто заборгувала одній з керівниць ФГ «Вікторія» більше 300 тисяч гривень.


У пошуках справедливості Тетяна Затьора звернулася до ГО «Українська правозахисна агенція». Правозахисник Павло Дейнеко запевняє: організація надасть жінці належну правову допомогу та зробить все можливе для того, аби скандальна ситуація прийшла до справедливого розв’язання.


Учасники прес-конференції:

Тетяна Затьора, мешканка села Інгуло-Кам’янка;

Павло Дейнеко, правозахисник ГО «Українська правозахисна агенція».


фото умовне - news.dtkt.ua

1930Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: