Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/19/minekonomiki-zareestruvalo-industrialnii-park-v-oleksandrii.htm
новини, 19 квітня 2018

Мінекономіки зареєструвало індустріальний парк в Олександрії


Індустріальний парк “Олександрія” внесли до Реєстру індустріальних (промислових) парків.


Прo це повідомляє Укрінформ.ua з посиланням на прес-службу Олексaндрійської міськрaди. 


"Наказом Мінекономрозвитку від 13.04.2018 № 505 до Реєстру індустріальних (промислових) парків включено індустріальний парк “Олександрія” (ініціатор створення Олександрійська міська рада)", - йдеться в повідомленні.


Площа індустріального парку “Олександрія” складає 24,4803 га – це сукупність земельних ділянок, що перебувають у власності ініціатора створення парку. Заявлений строк функціонування 49 років.


Основною метою створення індустріального парку є формування єдиної території з облаштованою інфраструктурою для розміщення нових об’єктів промисловості, інноваційної сфери, логістики і надання супутніх послуг, підвищення конкурентоспроможності регіону.


Функціональне призначення індустріального парку передбачає провадження в його межах діяльності, пов’язаної з виробництвом автозапчастин та комплектуючих виробів для сільськогосподарської техніки, виробництво електричного устаткування, виробництво меблів та харчових продуктів (переробка та зберігання овочів та фруктів).


Відповідно до очікуваних результатів функціонування індустріального парку, передбачається створення близько 1330 нових робочих місць.


1117Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: