Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/18/u-kropivnitskomu-maizhe-53milioni-otrimali-bjudzheti-vid-platnikiv-edinogo-podatku.htm
новини, 18 квітня 2018

У Кропивницькому майже 53мільйони отримали бюджети від платників єдиного податку


Наповнення місцевого бюджету – важливе  питання. Адже це, передусім, розвинена інфраструктура, відремонтовані дороги, виконання соціально-економічних програм, заробітна платня та багато інших корисних речей, без яких неможливе існування функціонуючого регіону. Платники Кропивницької ОДПІ розуміють це, і в більшості своїй, сплачують податки і збори своєчасно та у належному обсязі – повідомляє Кропивницька ОДПІ.


Найбільшу питому вагу в надходженнях до місцевого бюджету займає сплата єдиного податку юридичними та фізичними особами – підприємцями, так станом на 01.04.2018 року від платників Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області, які застосовують спрощену систему оподаткування до місцевих бюджетів надійшло 52,8млн.грн. єдиного податку, що на 6,0млн.грн. більше ніж надходження аналогічного періоду минулого року.


Юридичні особи – платники єдиного податку перерахували до місцевих бюджетів – 8,3млн.грн., що на 0,6млн.грн. більше, ніж за аналогічний період 2017 року, фізичні особи – підприємці забезпечили надходження по єдиному податку на суму  - 32,8млн.грн., що на 1,7млн.грн. більше ніж торік, юридичні особи - платники єдиного податку IV групи, які працюють в агросекторі сплатили – 11,7млн.грн. єдиного податку, що на 3,7млн.грн. більше ніж у минулому році. Про це повідомила начальник відділу координації бюджетного процесу Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Кофанова.


706Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: