Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/18/direktorka-departamentu-kulturi-kirovogradskoi-oblderzhadministratsii-zvituvatime-u-prjamomu-efiri.htm
новини, 18 квітня 2018

Директорка департаменту культури Кіровоградської облдержадміністрації звітуватиме у прямому ефірі


Уже цієї п’ятниці, 20 квітня, о 19:20 відбудеться інтерактивний звіт директорки департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської ОДА Валентини Животовської у прямому ефірі #Звіти_наживо суспільного мовника у Кіровоградській області — телеканалу “Кіровоград”. Протягом 52 хвилин Валентина Животовська звітуватиме про результати роботи департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської ОДА за 2017 рік та відповість на запитання громадян та журналістів.


Під час прямого ефіру пані Животовська озвучить вирішені та нагальні проблеми сфери, виконані (та невиконані) обіцянки, відзвітує про витрати бюджетних коштів за минулий рік, представить обласні програми розвитку культури, визначить завдання і пріоритети культурного розвитку районів, поділиться планами на 2018-й. Одне із ключових питань #Звітів_наживо: перспективи функціонування закладів культури в умовах децентралізації. Нагадаємо, що децентралізація – це процес передачі значних повноважень та бюджетних коштів від державних органів влади органам місцевого самоврядування таким чином, щоб якомога більше повноважень отримали ті органи, які найближче знаходяться до місцевої громади.


“Суспільне Кіровоградщини цього разу в рамках проекту #Звіти_наживо транслюватиме ефір з очильницею департаменту культури, туризму і культурної спадщини Кіровоградської області – Валентиною Животовською. Маємо план – ознайомити глядачів каналу “Кіровоград” та слухачів Українського радіо: радіо «Скіфія – центр» з процесами, що відбуваються в культурному житті Кіровоградщини: проектами, що існують, та які заплановано впровадити. Також маємо отримати експертну думку щодо необхідності і достатності фінансування проектів культурного значення. До дискусії залучатимуться, традиційно, й журналісти обласних видань”, – зазначила продюсерка філії Олена Кваша.


Поставити своє питання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Животовську та протягом прямого ефіру за телефоном студії (0522) 33 82 47.


#Звіти_наживо — це всеукраїнський проект команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадського руху ЧЕСНО. Він покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.


Нагадаємо, такі інтерактивні звіти заплановані щомісяця до кінця року за актуальними на цей час темами:


Березень — мери/голови ОДА (за минулий рік)

Квітень — департаменти культури

Травень — організація оздоровлення дітей

Червень — ремонт доріг

Липень — голови ОТГ, мери малих міст

Серпень — реформа освіти

Вересень — медична реформа

Жовтень — початок опалювального сезону

Листопад — бюджети міст

Грудень — звіти мерів обласних центрів за 2018 рік.


1057Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: