Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/17/u-dolinskomu-raioni-cholovik-vbiv-znaiomogo-foto-.htm
новини, 17 квітня 2018

У Долинському районі чоловік вбив знайомого (ФОТО)


На Кіровоградщині працівники поліції оперативно затримали підозрюваного у вбивстві. Напередодні в одному з населених пунктів Долинського району         44-річний чоловік наніс удар ножем у шию своєму односельцю, залишив потерпілого у безпорадному стані та намагався приховати сліди злочину. За такі дії підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляє Долинський відділ поліції Кіровоградської області.


Трагедія сталась у вечірній час неподалік місця мешкання потерпілого. Тіло 42-річного чоловіка виявив місцевий житель вже вранці наступного дня, про що відразу повідомив поліцію. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Проведеними оперативно - розшуковими заходами працівники сектору кримінальної поліції викрили підозрюваного у вчиненні вбивства. Ним виявився 44-річниймісцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності.

 

«Правоохоронці встановили, що підозрюваний, який проживає на одній вулиці з потерпілим, того вечора перебував в стані алкогольного сп’яніння. Коли повертався додому, поблизу свого домоволодіння зустрів   сусіда, який йшов йому назустріч. Потім, тримаючи в одній руці ліхтар, зловмисник почав світити ним в обличчя чоловіку, у відповідь на що односелець зробив йому зауваження. Це розізлило підозрюваного і він вдарив ножем у шию сусіда, спричинивши тілесні ушкодження, які призвели до смерті. В подальшому зловмисник витягнув ніж з тіла померлого та направився в свій житловий будинок, де, з метою приховування слідів злочину, намагався спалити знаряддя вбивства в печі» - розповів начальник Долинського ВП ГУНП підполковник поліції Сергій Тюлєнєв. 


Правоохоронцями з помешкання підозрюваного було вилучено ніж зі слідами термічної дії та одяг зі слідами речовини бурого кольору.


З даного приводу слідчим внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження. Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Слідство триває.



1639Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: