Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/12/do-vsesvitnogo-dnja-zemli-u-kropivnitskomu-vidbudetsja-festival.htm
новини, 12 квітня 2018

До Всесвітнього Дня Землі у Кропивницькому відбудеться фестиваль


З 18 по 20 квітня 2018 року в Кропивницькому на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбудеться XХІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі. Тема цьогорічного фестивалю – «Митець та громадянин. Шляхи поєднання».


До обласного ЦДЮТ завітає більше двохсот учасників з різних куточків України, які демонструватимуть свої таланти та громадянську позицію у трьох номінаціях:  «Громадська думка»,«Театральне мистецтво» та «Образотворче мистецтво». Творчі здібності конкурсантів оцінюватиме авторитетне журі. Серед спеціально запрошених на фестиваль експертів й відома українська кіноактриса, громадська діячка, Заслужена артистка України Ніна Ільїна такандидат філософських наук, професор, проректор з питань довузівської підготовки Київського міжнародного університету Світлана Рудаківська.


Під час проведення фестивалю в залах обласної філармонії, Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького та на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбуватимуться творчі майстерні, тренінги, тематичні концерти, майстер-класи, виставки образотворчого мистецтва та конкурсні програми.


Скорочена програма заходу:

18 квітня

14.00 – 16.00 – Творча майстерня (Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості)

17.00 – Відкриття ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі «Митець та громадянин.Шляхи поєднання» (Кіровоградський академічний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького)


19 квітня

09 – 17.00 – Конкурсні програми в номінаціях: «Громадська думка», «Театральне мистецтво», «Образотворче мистецтво».

19.00 – 21.00 – Фестивальний калейдоскоп (дискоклуб «Провокатор»)


20 квітня

12.00 – Закриття ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі «Благословенна та держава, що має відданих синів» (Кіровоградська обласна філармонія).


Галина Богомаз-Кулик, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ, тел.: 095-73-45-443.


2630Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: