Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/28/v-oleksandrii-stvorjat-robochu-grupu-dlja-borotbi-z-punktami-priiomu-metalobruhtu.htm
новини, 28 лютого 2018

В Олександрії створять робочу групу для боротьби з пунктами прийому металобрухту


В Олександрії хочуть активізувати боротьбу з пунктами прийому металобрухту, на роботу яких регулярно скаржаться місцеві жителі. Для цього планують створити робочу групу із поліцейських і співробітників міської ради.


Таку інформацію було озвучено на черговій сесії Олександрійської міської ради вчора, 27 лютого - повідомляють Олександрійські новини.


Проблему діяльності численних пунктів скупки металобрухту, на яких часто опиняється комунальне і приватне майно, підняли під час звіту т.в.о. начальника Олександрійського відділу Нацполіції Володимира Горяного.


Як розповів Олександрійський міський голова, він дав доручення управлінню приватизації, оренди майна та землі, а також управлінню економіки спільно з міським відділом поліції розпочати відпрацювання пунктів прийому металобрухту.


На сьогоднішній день в Україні відсутнє ліцензування пунктів металобрухту. Працівники поліції фактично не можуть ніяк вплинути на їхніх власників, пояснив Степан Цапюк.


Тому єдиним механізмом боротьби із такими «точками» є фіксація нецільового використання земельних ділянок чи приміщень, де знаходяться пункти. Ці обов'язки покладуть на спільну робочу групу із представників управлінь міської ради, дільничних поліцейських і муніципальної поліції.


фото - xn--80akarckijz

1513Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: