Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/28/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-maister-klas-japonskogo-zhivopisu-suminagasi.htm
новини, 28 лютого 2018

У Кропивницькому відбудеться майстер-клас японського живопису сумінагасі


3 березня о 12.00в обласній бібліотеці ім. Д.Чижевського відбудеться унікальний майстер-клас японського живопису сумінагасі (Suminagashi), який проводить Галина Зінов’єва, виконавчий директор Миколаївського міського просвітнього товариства японської культури «Татікадзе».


Сумінагасі –«чорнильниці, що плавають» -  стиль японського живопису, що прийшов  до Японії з Китаю. Краплини спеціальної туші  розпливаються по воді неповторними узорами, а потім відбиваються на папері чи тканині.  Досить часто малюнок  сумінагасі  доповнюють елементами  Shodo –класичної каліграфії. Це –мистецтво неповторності, унікальності та бездоганності. Сумінагасі, як і японська каліграфія загалом, не передбачає виправлень. 


Запрошуєможителівта гостей містаопануватитонкощісхідногомистецтва!


Майстер-клас відбудеться у відділі документів іноземними мовами (ІІ поверх) обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


Вхід – вільний.


1066Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: