Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/28/patrulni-kirovogradschini-vidvidali-oblasnii-tsentr-sotsialno-psihologichnoi-dopomogi.htm
новини, 28 лютого 2018

Патрульні Кіровоградщини відвідали Обласний центр соціально-психологічної допомоги


Вчора, 27 лютого, представники відділу по зв’язкам із громадськістю Управління патрульної поліції в Кіровоградській області завітали до центу соціально-психологічної допомоги, який надає сервісні послуги людям, які опинилися у тяжких життєвих обставинах.


Разом із патрульними до центру завітав Микола Сульжук, представник Управління забезпечення прав людини Національної поліції України в Кіровоградській області - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Правоохоронці спілкувалися із клієнтами центру на тему «Взаємодія поліції та громади». Під час спілкування активно обговорювалося питання захисту прав людини. Також учасники обговорення моделювали потенційні життєві ситуації та відповідні дії громадян у подібних випадках.


«Стереотипи, котрі часом є лише застарілими упередженнями, часто й нині визначають уявлення про ті чи інші відносини. Сьогодні ми разом зруйнували один із стереотипів. Тепер для клієнтів Центру зустріч з поліцейським – це, в першу чергу, розуміння і допомога.


Дякую нашим патрульним поліцейським!», – підсумувала зустріч директор центру Яна Ковальова.



1271Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: