Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/28/-uspishna-kraina-pidvela-pidsumki-roboti-z-gromadjanami-kirovogradschini.htm
новини, 28 лютого 2018

«Успішна країна» підвела підсумки роботи з громадянами Кіровоградщини



В «Успішній країні» проаналізували кількість звернень громадян, які надійшли до громадської приймальні партії за 2017 рік. З’ясувалося, що жителів області турбують найчастіше питання тарифів, неякісних послуг ЖКГ та проблеми з надання послуг у сфері соціального захисту населення.


По тематиці звернень, першість посідає сфера житлово-комунального господарства.  До спеціалістів громадської приймальні «Успішної країни» звернулось 1343 жителі регіону з проблемами завищених тарифів на послуги ЖКГ.Стосувалося цін на газ, водопостачання та водовідведення, питань проведення ремонту житлових будинків, внутрішньо будинкових мереж та під’їздів. В результаті більше70% звернень були вирішені, а ще 20% знаходяться у роботі.


У сфері соціального захисту населення головними були проблеми з оформленням чи відсутністю субсидії та відмовою соціальними службами у нарахуванні соціальних виплат громадянам. Юристом «Успішної варти» при громадській приймальні «Успішної країни» було опрацьовано майже 460 звернень та надано більше 1000 телефонних консультацій, щодо надання субсидій та правильного нарахування соціальних виплат громадянам. Завдяки злагодженої роботи юриста 380 мешканців отримали субсидії, а 25 громадян через суд добилися гарантованих соціальних виплат.


Найбільше звернень надійшло з міста Кропивницького, Олександрії, Світловодська, Знам’янки.


«Перш за все наша команда відстоює право громадян впливати на рішення влади за допомогою громадських обговорень та залучення громади до виконавчих комітетів і громадських рад міст та районів області. У трьох містах ми розпочали акцію за справедливі тарифи, яка триває й надалі.Наразі до відповідних органів надіслані підписи та звернення.Ми підтримали акцію протесту проти монополіста з газопостачання в місті, допомогли облаштувати гуртожиток у Світловодську і надалі продовжуємо допомагати мешканцям.


Виступили за повернення підприємства «Кіровоградтепло» у комунальну власність і вже маємо результат.Влада дослухалась і розпочала процес повернення. Роботу щодо захисту соціально незахищених верств населення продовжуватимемо й надалі», - розповіли в представництві «Успішної країни» в Кіровоградській області.


Партія Олександра Клименка виступає за соціальну справедливість українців і захист прав простих громадян. Громада повинна приймати активну участь у обговоренні та прийнятті життєвоважливих рішень. Консультації з проблемних питань можна отримати у громадській приймальні вашого міста, а також за безкоштовною гарячою лінією 0 800 200 555.


1299Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: