Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/19/rozpochalas-druga-polovina-sezonu-2017-18-rokiv-dlja-komand-kropivnitskoi-zirki.htm
новини, 19 лютого 2018

Розпочалась друга половина сезону 2017/18 років для команд кропивницької «Зірки


Розпочалась друга половина сезону 2017/18 років для команд кропивницької «Зірки». Сьогодні наша «молодіжка» зустрічалась з молодіжним складом ФК «Маріуполь» і, на жаль, поступилась з рахунком 0:3.


У стартовому складі «зіркових» було кілька дебютантів. Це Сергій Максимець, Хаджи-Мурад Лачинов, Олександр Зейналов та Ярослав Довгий. А також було два гравці з першої команди: Назар Маліновський і ще один новачок Микита Ходаковський.


На початку поєдинку віддати комусь явну ініціативу було складно. Команди почергово володіли ініціативою й атакували ворота одне одного. На 17-й хвилині «жовто-червоні» вибігли у швидку контратаку, котра завершилась прострілом Ярослава Довгого на Олександра Зейналова. На жаль, нашому новачкові не вистачило кількох сантиметрів, аби дотягнутися до м’яча й замкнути передачу. Маріупольці не забарились з відповіддю й їхня наступна атака стала гольовою. Після подачі з кутового м’яч опинився в гравці «азовців» на лівому фланзі. Звідти він виконав ще один навіс, Маким Татаренко не зіграв на виході, тому Владислав Бугай головою забивав уже в порожні ворота – 0:1. А за кілька миттєвостей у «городян» була можливість подвоїти свою перевагу в рахунку, та цього разу наш голкіпер удало зіграв на виході, випередивши Андрія Коробенка, котрий вивалювався на побачення з нашим воротарем, і вибив м’яч у аут.


Після цього активнішими на полі були підопічні Миколи Лапи. Це й зрозуміло, адже господарі намагались відновити паритет. Гострий удар здалеку наносив Назар Маліновський – воротар «Маріуполя» відбив м’яч перед собою, а Микита Ходаковський не встиг зіграти на добиванні. За кілька хвилин Ярослав Довгий покотив під удар Максиму Авер’янову, «постріл» якого з меж штрафного майданчика прийняв на себе захисник.


Та все ж кінцівку тайму в атаках провели маріупольці. Спочатку Олег Вакуленко пробив з лінії штрафного майданчика, та через рикошет м’яч полетів на кутовий. Після подачі від прапорця Максим Татаренко вибив м’яч точно на ногу нападнику підопічних Геннадія Орбу, котрий, на щастя, пробив точно в нашого воротаря. Але на 45-й хвилині «азовці» таки забили ще раз. З меж штрафної Томас Ніколас Середа пробив точно в нижній кут воріт – 0:2.


Другий тайм був не багатим на небезпечні епізоди. На початку другої половини зустрічі в «городян» був дальній удар вище воріт, а в «Зірки» простріл Максима Авер’янова перехопив голкіпер. Після цього на ще одну прострільну передачу від Євгена Куцева відгукнувся захисник наших суперників.


Загалом же після перерви гра була доволі спокійною, і м’яч частіше перебував у центрі поля. Спостерігалося багато браку у футболістів обох команд. Хоча це не завадило гостям на 70-й хвилині забити втретє. Контратака підопічних Геннадія Орбу завершилася виходом Данила Папука сам на сам з Максимом Татаренком і точним ударом по воротах – 0:3.


Наприкінці матчу у складах обох команд відбувалось багато замін, але на хід поєдинку це особливо не вплинуло. Отож, у першому офіційному матчі 2018 року, кропивницька «Зірка» U-21 поступилась «молодіжці» «Маріуполя» з рахунком 0:3.


«Зірка» U-21 (Кропивницький) – ФК «Маріуполь» U-21 – 0:3 (0:2).


17 лютого 2018 року (субота). Початок о 13:00. Олександрія. Стадіон КСК «Ніка +». 50 глядачів. +1 С. Чемпіонат України U-21, 2 коло, 20-й тур.


Арбітр: Новохатній Володимир (Київ).


Асистенти арбітра: Жуков Олександр (Харків), Куцев Валентин (Київ).


Четвертий арбітр: Федан Денис (Олександрія).


Спостерігач арбітражу: Цимбал Сергій (Суми).


«Зірка» U-21: 12. Татаренко Максим, 9. Маліновський Назар, 13. Лачинов Хаджи-Мурад (16. Замуренко Павло, 90), 14. Ходаковський Микита (47. Дорофеєв Микита, 46), 24. Авер’янов Максим, 52. Дудка Денис (53. Байдалук Ігор, 79), 58. Максимець Сергій, 68. Сираш Микола, 94. Зейналов Олександр (39. Мачелюк Артем, 83), 95. Куцев Євген (к/к), 97. Довгий Ярослав (91. Боздаган’ян Михайло, 83). Запасні: 74. Медведєв Марк.


ФК «Маріуполь» U-21: 1. Гальчук Євген, 3. Сеницький Юрій (к/к), 5. Савін Владислав, 6. Семеніхін Іван, 22. Ічуаідзе Ілля, 8. Коробенко Андрій (18. Папук Данило, 46), 11. Гайван Валерій (19. Бабій Владислав, 73), 4. Білокінь Євгеній, 7. Середа Томас Ніколас, 17. Вакуленко Олег (9. Породько Олександр, 62), 16. Бугай Владислав (20. Коваль Олександр, 87). Запасні: 12. Поспєлов Артем, 14. Діденко Віктор. Старший тренер: Орбу Геннадій.


Голи: 0:1, Бугай Владислав (24); 0:2, Середа Томас Ніколас (45); 0:3, Папук Данило (70).


Попередження: Маліновський Назар (26), Ходаковський Микита (40), Сеницький Юрій (54), Зейналов Олександр (78).


1405Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: