Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/18/cherez-negodu-ruh-vantazhivok-v-kirovogradskii-oblasti-chastkovo-obmezheno.htm
новини, 18 січня 2018

Через негоду рух вантажівок в Кіровоградській області частково обмежено


Станом на ранок четверга, 18 січня, в чотирьох областях на окремих ділянках доріг діє обмеження руху вантажівок - повідомляє Новое время.


Як повідомили в Міністерстві внутрішніх справ, обмеження діють у Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській та Одеській областях.


Водночас у відомстві зазначили, що рух авто поступово відновлюється.


Раніше повідомлялося, що у зв'язку з погіршенням погодних умов в Київській області та Києві введено тимчасову заборону на проїзд вантажного транспорту . Через негоду були знеструмлено 63 населених пункти у п'яти областях.


Нагадаємо, 17-18 січня в Україні істотно ускладнилися погодні умови. У більшості областей випав сильний мокрий сніг, місцями спостерігалися хуртовини.


За повідомленням прес-служби САД у Кіровоградській області повідомляє, що у зв’язку з погіршенням погодних умов на двох дорогах державного значення введення обмеження руху транспорту.


Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області, для попередження надзвичайних ситуацій та заторів вводить тимчасове обмеження в межах області на дорозі Н-24 (колишня Р-06) Благовіщенське-Миколаїв, км 0+000 – 46+380, та на ділянці км 578+928 – 703+226 на дорозі М-12 Стрий Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка від кордону з Черкаською областю до м. Кропивницький.


Про зняття обмежень інформація з’явиться на сайті Служби на офіційній сторінці у Фейсбуці.


Нагадаємо, перечекати негоду можна на майданчиках відстою.



1162Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: