Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/18/rjatuvalniki-privitali-z-60-richchjam-veterana-pozhezhnoi-ohoroni-jurija-kostjukova.htm
новини, 18 грудня 2017

Рятувальники привітали з 60-річчям ветерана пожежної охорони Юрія Костюкова


Вшановуючи традиції пожежної охорони і сучасної Служби порятунку, рятувальники пам’ятають та із вдячністю за чесну працю завжди вітають ветеранів з визначними професійними й особистими святами - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, 17 грудня відзначачив свій 60-літній ювілей ветеран пожежної охорони Костюков Юрій Володимирович, який працював помічником начальника штабу пожежогасіння та пішов на заслужений відпочинок. Привітати з такою визначною життєвою датою ювіляра прийшли працівники Управління ДСНС в області та Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту, які побажали Юрію Володимировичу від імені керівництва та особового складу Управління міцного здоров’я і благополуччя.


Увесь колектив Управління ДСНС в області приєднується до привітань та бажає ювіляру наснаги до життя та довгих років попереду.


      

980Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: