Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/15/kirovogradskii-institut-komertsii-zminjue-nazvu-ta-vprovadzhue-novu-sistemu-osviti.htm
новини, 15 грудня 2017

Кіровоградський інститут комерції змінює назву та впроваджує нову систему освіти



Сьогодні, 15 грудня, у Кіровоградському інституті комерції відбулася прес-конференція "Кіровоградський інститут комерції змінив назву на Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті. Початок ребрендингу". 


"Ми не перший заклад з Кропивницького, котрий змінює назву. Усе це пов'язано із законом про декомунізація. Ми ж підійшли до цього більш радикально: вирішили змінити не лише назву, а й конструктивно підійшли до покращення системи надання освіти. З'явився новий інвестор, який готовий вкладати гроші в розвиток освіти. Ми ж зі свого боку повинні впровадити нові технології. Власне зараз ми займаємося впровадженням дуальноі системи освіти. Студентам надаватиметься якісна освіта, яка буде наближена до потреб реальної економіки, - говорить Василенко Ігор Миколайович в.о. ректора "Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті".


Благодійний фонд "Ельворті", котрий нещодавно увійшов до складу засновників вишу, проінвестує у його розвиток близько 30 млн грн.


 

2155Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: