Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/07/oleksandriiskii-boets-zdobuv-tri-medali-kubka-svitu-z-pankrationu.htm
новини, 7 грудня 2017

Олександрійський боєць здобув три медалі Кубка світу з панкратіону


Вихованець спортивного клубу "SportMax" Дмитро Тулуб завоював "золото" та два "срібла" на фіналі Кубка світу з панкратіону, що проходив 1-3 грудня в Будапешті, Угорщина.


Журналісти "Олександрійських новин" поспілкувалися з молодим чемпіоном та його тренером.


Як розповіла перший тренер хлопця Юлія Янкевич, це були перші міжнародні змагання такого формату для її вихованця. Раніше вони брали участь в міжнародних змаганнях на території України, але цей Кубок світу став першими виїзними змаганнями.


Дмитро Тулуб виступав у трьох версіях (Full contact, Grappling, Tradition) і здобув три медалі.


"Наче гора з плечей впала, коли все завершилося. Численні тренування, важка поїздка, бої - все це залишилося позаду і вдало завершилося", - поділився своїми враженнями Дмитро Тулуб.


Шлях до медалей був дуже складним. Спортсмен готувався близько півроку. А на самому Кубкові світу Дмитрові довелося провести 10 поєдинків за один день, і до кожного супротивника треба було знайти "ключик", свій підхід. Незважаючи на труднощі, Дмитро здобув 8 перемог, 5 із яких - дострокових.


Зараз олександрійський боєць вже мріє про виступи на наступних змаганнях.


1215Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: