Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/27/kuzmenko-zasterig-kerivnitstvo-vat-kirovogradgaz-vid-priinjattja-rishen-jaki-ne-majut-ekonomichnogo-pidgruntja.htm
новини, 27 листопада 2017

Кузьменко застеріг керівництво ВАТ "Кіровоградгаз" від прийняття рішень, які не мають економічного підґрунтя


Реагуючи на заяву ВАТ "Кіровоградгаз" про відключення від газопостачання двох теплогенеруючих підприємств обласного центру за борги, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на апаратній нараді звернувся до керівництва міста Кропивницького:


– Фінансові відносини і з НАК "Нафтогаз України" – це зона вашої відповідальності. У ваших повноваженнях знайти порозуміння із підприємством, яке забезпечує газом місто, і знайти компроміси в питаннях оплати.


Разом з цим, Сергій Кузьменко підкреслив, що багато роботи для вирішення зазначеного проблемного питаннях міською радою Кропивницького вже зроблено: прийнято усі рішення для виконання постанови Кабінету Міністрів України і умов для отримання номінацій від постачальника природного газу. Проте, потрібно довести до логічного завершення усі ці заходи, зокрема, провести переговори, щоб забезпечити жителів обласного центру теплом - повідомляє сайт Кіроовградської ОДА.


– Якщо на якомусь етапі вам потрібна буде наша допомога – звертайтеся, будемо допомагати, – зазначив голова облдержадміністрації.


Сергій Кузьменко також застеріг керівництво ВАТ "Кіровоградгаз" від прийняття рішень, які не мають економічного підґрунтя, а переходять у розряд політичних.


– Я не дозволю створювати в області на рівному місці проблеми і загрози спокійному життю мешканців Кропивницького чи інших міст, – наголосив очільник облдержадміністрації.


1518Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: