Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/21/oleksandriiski-studenti-vidvidali-providne-pidpriemstvo-z-nasosnogo-obladnannja-v-ukraini-foto-.htm
новини, 21 листопада 2017

Олександрійські студенти відвідали провідне підприємство з насосного обладнання в Україні (ФОТО)


Для студентів ДНЗ «Олександрійський професійний ліцей» цікавою та пізнавальною стала, проведена у рамках місячника  профорієнтації  молоді «Професійні горизонти» фахівцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості презентація роботодавця – ТОВ «Торговий дім «Укрнасоссервіс».


Під час зустрічі, яку розпочав виконавчий директор Дмитро Гаваза, студенти дізнались, що ТОВ «Торговий дім «Укрнасоссервіс» працює на ринку насосного обладнання з 1995 року і є провідним виробником насосів для чистої води різних типів і насосів для стічно-массних середовищ на території України. Дане обладнання має широке застосування практично у всіх галузях господарства.


Присутні звернули увагу, що підприємство розташоване в мальовничому куточку м. Олександрії, на березі річки Інгулець. «Географічне розташування у центрі України забезпечує підприємству зручні транспортні комунікації. Велика увага приділяється модернізації цехів та запровадженню найновіших технологій у виробництво, тому професійний рівень фахівців має бути високим»,– продовжуючи презентацію підприємства зазначив Д. Гаваза. 

             

У свою чергу Володимир Третяков, заступник директора з виробництва, наголосив, що основні технологічні процеси підприємства включають в себе: ливарне, металообробне та складальне виробництво і  запропонував студентам подивитись, як організований і працює технологічний процес безпосередньо на робочих місцях. 


Студенти відвідали ливарний цех, де їх вразив сам процес лиття та фаховий рівень працівників і металообробний цех, де довго не могли відірвати погляду від обладнання з числовим програмним керуванням та професійної та злагодженої роботи працівників (токарів, фрезерувальників, шліфувальників, свердлувальників, електрогазозварників та слюсарів із складання металевих конструкцій).


Відвідавши оснащене за новітніми технологіями виробництво, студенти мали змогу ознайомитись зі змістом багатьох професій безпосередньо у конкретних умовах професійної діяльності, їх значенням для суспільства та економічного розвитку не тільки Олександрійщини, а й усієї України; побачити перспективи професійного розвитку людини, здобуття досвіду, можливості працевлаштування.

 

«Випускники вашого навчального закладу проходять практику на нашому підприємстві та в подальшому мають можливість тут працевлаштуватись, за умови гарних знань та умінь»,– акцентував увагу присутніх В. Третяков.


Почувши сказане, чимало студентів виявили бажання працювати саме на ТОВ «Торговий дім «Укрнасоссервіс» та дійшли висновку, що головне, наразі, гарно вчитись, аби в майбутньому стати висококваліфікованим фахівцем в обраній справі. Тож Д. Гаваза підкреслив, що двері підприємства відкриті для молоді, яка хоче бути професійною, мати можливості кар’єрного росту.


Подібні профорієнтаційні заходи сприяють свідомому професійному вибору молоді, підвищують імідж робітника у суспільстві і виховують повагу до людей праці.


1505Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: