Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/11/20/u-kropivnitskomupolitseiski-navchali-osobovii-sklad-sluzhbi-porjatunku-pdr.htm
новини, 20 листопада 2017

У Кропивницькому поліцейські навчали особовий склад Служби порятунку ПДР



У рамках Тижня безпеки дорожнього руху 17 листопада в актовій залі аварійно-рятувального загону спеціального призначення для особового складу Управління ДСНС в області було проведено заняття з безпеки дорожнього руху в осінньо-зимовий період - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Зважаючи на настання небезпечного для автомобілістів та перехожих періоду, пов’язаного із ускладненням дорожнього руху через несприятливі погодні умови, беззаперечною є необхідність постійної роз’яснювальної роботи в напрямку попередження дорожньо-транспортних пригод.


Особовий склад Служби порятунку, професійна діяльність якого тісно пов’язана із постійними екстреними виїздами на місце надзвичайних подій, на власному досвіді знає про небезпеки на автошляхах у складний осінньо-зимовий період.


З огляду на це, на запрошення фахівців служби безпеки дорожнього руху У ДСНС в області працівники патрульної поліції м. Кропивницького поінформували присутніх про основні причини ДТП, відповідальність та наслідки порушень правил дорожнього руху. Крім того, було доведено інформацію щодо змін у правилах дорожнього руху України та роз’яснено права і обов’язки працівників патрульної поліції.


Як неодноразово підкреслювалось під час заняття, головна умова безпеки учасників дорожнього руху – знання та дотримання правил дорожнього руху, і, безумовно повага до водіїв та пішоходів.



1533Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: