Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/05/-kraschii-klas-urochisto-vidkrili-v-petrivskomu-nvo.htm
новини, 5 жовтня 2017

«Кращий клас» урочисто відкрили в Петрівському НВО


Сьогодні за участю керівників району в приміщенні Петрівського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» презентували затишний, сучасно обладнаний гімназійний клас.


Відремонтувати, облаштувати новими меблями, мультимедійною технікою – двома ноутбуками, 10 планшетами, плазмовим телевізором, стендами, проектором та екраном вдалося завдяки участі й перемозі в конкурсі районної програми взаємодії «Майбутнє – спільна справа». Звичайно, велику допомогу надали і органи місцевого самоврядування, спонсори, педагоги та батьки.


Вітаючи присутніх з цією подією Сергій Завалій подякував їм за ініціативність та активність, адже перемогти у конкурсі й отримати кошти на реалізацію своїх задумів вдалося не всім, а лише найкращим. Він запевнив, що зі свого боку буде й надалі підтримувати галузь освіти, адже майбутнє - за дітьми.


Висловив вдячність голова райдержадміністрації і керівництву ПрАТ «ЦГЗК», які надають значну допомогу в розвитку економіки району та забезпеченні соціальних стандартів життя петрівчан.


Голова районної ради Тамара Сакара побажала дітям гарно навчатися, здобувати міцні знання, які стануть надійним підґрунтям у майбутньому. Цьому і допоможе найсучасніше обладнання, якого не має жоден інший клас в районі. Застосування в освіті новітніх технологій є цілковито виправданим, бо оптимізує процес навчання, відкриває простір для розвитку здібностей і є зручним засобом для отримання інформації, - зазначила Тамара Вікторівна.


Привітали присутніх і Петрівський селищний голова Світлана Тилик та директор Петрівського НВО «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Алла Вєтрова.


В класі, до якого зайшли учасники заходу після символічного перерізання стрічки, випробували роботу мультимедійного обладнання, переглянувши слайд-презентацію про шкільне життя господарів «Кращого класу» - 9-Б, разом із класним керівником, учителем української мови і літератури Наталією Митько.


2082Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: