Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/08/12/dev-jatnadtsjatirichni-futbolisti-kropivnitskoi-zirki-zustrinutsja-z-rovesnikami-z-fk-oleksandrija-.htm
новини, 12 серпня 2017

Дев'ятнадцятирічні футболісти кропивницької «Зірки» зустрінуться з ровесниками з ФК «Олександрія»


Представляємо вашій увазі бригаду арбітрів матчу другого туру чемпіонату України U-19, в якому дев'ятнадцятирічні футболісти кропивницької «Зірки» зустрінуться з ровесниками з ФК «Олександрія».


Головним арбітром зустрічі призначено Євгена Мамчура (Миколаїв). Асистентами головного арбітра будуть Артур Кіяшко (Кривий Ріг) та Андрій Ялов (Дніпро). Четвертий арбітр – Ярослав Пилипенко (Кропивницький). Спостерігач арбітражу – Ігор Бицкало (Одеса).


Євген Мамчур народився 23 грудня 1990 року в місті Миколаїв. До футбольного арбітражу прийшов у 2005 році, почавши працювати на регіональних змаганнях. У 2007-2015 роках працював арбітром на матчах Дитячо-юнацької футбольної ліги та першості України серед аматорів. З 2016 року працює арбітром змагань U-19 ПЛ.


На рахунку Євгена Мамчура два матчі за участю кропивницької «Зірки» U-19. До речі, перший з них, це також поєдинок між нашою командою та «Олександрією», який завершився поразкою для нас з рахунком 0:3. А от у другому «Зірка» здобула перемогу над «Арсеналом-Київ» з рахунком 1:0. 


2215Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: