Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 липня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/07/26/sbu-kirovogradschini-pridbala-komfortnii-busik-za-1-5-milioni-dorozhche-vid-genprokuraturi.htm
новини, 26 липня 2017

СБУ Кіровоградщини придбала комфортний бусик за 1,5 мільйони – дорожче від Генпрокуратури


Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області 20 липня за результатами тендеру замовило  ТОВ «Автомир» мікроавтобус Volkswagen за 1,55 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро», пишуть "Наші гроші".


Фірма поставить обласному СБУ восьмимісний автомобіль спеціалізованого призначення Volkswagen Т6 Caravelle TL.


Авто матиме подушки безпеки водія і пасажира, тризонний клімат-контроль, багатофункціональний дисплей та систему розпізнавання втоми водія, 6,3-дюймовий кольоровий TFT-дисплей з функцією Touchscreen та сенсором наближення, радіо, CD/МРЗ-програвач, картоприймач SD, 8 динаміків, роз’єм USB та мультимедійний вхід (AUX-IN) для підключення  зовнішніх аудіо джерел, з функцією навігації, світлову сигналізацію синього та червоного кольору. Сидіння матимуть обивку з тканини у дизайні «Kufamo».


Конкурентами переможця були дилер Volkswagen ТОВ «Автосоюз» Олександра Шморгуна та Олени Маслівець, а також ТОВ «Автогранд Миколаїв» та ТОВ «КарпатиАвтоцентр», бенефіціаром яких вказана одна людина – мешканець Хмельницького Анатолій Ящук. Їх пропозиції були вищі від «Автомиру». Очікувана вартість склала 1,70 млн грн.


Засновниками київського ТОВ «Автомир» є кияни Михайло Басій, Артем Григорян, Юрій Непомнящий, Олександр Нестеренко, який очолює підприємство.


У кінці грудня 2016 року Генеральна прокуратура України купила у ТОВ «Автосоюз» для Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Volkswagen Т6 Caravelle у дешевшій комплектації LR Saksonia 2.0 TDI 140PS за 1,38 млн грн.


2591Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: