Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 липня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/07/04/v-oleksandriiskomu-raioni-rjatuvalniki-zaklikali-gromadjan-beregti-lis-vid-pozhezh-foto-.htm
новини, 4 липня 2017

В Олександрійському районі рятувальники закликали громадян берегти ліс від пожеж (ФОТО)


4 липня рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії провели роз’яснювальну роботу з громадянами щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки у лісових масивах. Зокрема усім, з ким фахівці Служби порятунку поспілкувались сьогодні, вони розповіли про статистику пожеж у природних екосистемах та зазначили, що найчастіше причиною масштабних загорянь є людська недбалість та байдужість. 


Рятувальники наголошували, що незважаючи на суху спекотну погоду, громадяни, порушуючи правила поведінки в лісі, розводять багаття та можуть необачно кинути непогашений недопалок цигарки чи сірник. Багато не потрібно, щоб запала суха рослинність чи хвойний настил у лісі, а наслідки від таких пожеж природа заліковує довгі роки. Слід пам’ятати, що в період високої пожежної небезпеки взагалі заборонено запалювати вогонь у лісах, посадках, лісопарках тощо.


На завершення розмови, щоб правила поведінки в лісі краще відклались у підсвідомості громадян, рятувальники роздали тематичні листівки, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


     


2122Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: