Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/29/vidznacheno-laureativ-oblasnoi-premii-imeni-oleksandra-gitalova.htm
новини, 29 травня 2017

Відзначено лауреатів обласної премії імені Олександра Гіталова


Днями у селі Комишуватому Новоукраїнського району відбулися урочистості, приурочені до 102-ї річниці з дня народження талановитого організатора сільськогосподарського виробництва, майстра високих врожаїв Олександра Васильовича Гіталова, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.


Щороку у цей день на батьківщині видатного українського хлібороба обласною премією імені Олександра Гіталова відзначають кращих аграріїв. 


За підсумками роботи за 2016 рік, рішенням конкурсної комісії лауреатами цьогорічної Премії визначено: у номінації «Кращий механізатор» – механізатора-тракториста ФГ «Олександрівське» Олександрійського району Василя Бесарабова, та у номінації «Кращий керівник агроформування – керівника ТОВ «Долинівка» Гайворонського району Вадима Хоменка. 


Диплом про присвоєння звання лауреата, відповідний нагрудний знак, почесну відзнаку обласної влади – статуетку «Степовий орел» та грошову частину премії новим володарям обласної премії вручили перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко та радник голови обласної ради Іван Владов. 


Вітаючи учасників урочистостей та переможців обласної премії, Сергій Коваленко відзначив: – Сьогодні непересічна подія для нашого хліборобського краю – 12-й рік поспіль вручається премія імені Олександра Васильовича Гіталова. Це людина з великої літери, талановитий хлібороб, який щедро ділився своїм досвідом і знаннями. І ми бачимо, що сьогодні на землі самовіддано працюють послідовники Олександра Гіталова, які примножують його справи. 


Перший заступник голови облдержадміністрації разом із учасниками заходів також вшанував пам'ять нашого видатного земляка, поклавши квіти до його погруддя.


1373Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: