Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/29/u-kropivnitskomu-obgovorjat-komunikatsiju-partii-z-vibortsjami.htm
новини, 29 травня 2017

У Кропивницькому обговорять комунікацію партій з виборцями


29 травня 2017 року о 14.00 у Прес-клубі м. Кропивницькийвідбудетьсяпублічна дискусія на тему «Парламентські партії та виборці. Як знайти спільну мову на локальному рівні?». Під час заходу буде презентованорезультати аналізу активності парламентських партій у Кіровоградській області.


Під час заходу представники Громадянської мережі ОПОРА представлять висновки щодо відкритості роботи парламентських партій регіону, що базуються на дослідженні їхнього представництва в органах місцевого самоврядування, роботи місцевих осередків, присутності в інформаційному просторі. Також відбудеться обговорення стосовно механізмів та кращих практик взаємодії партійних осередків із виборцями, звітування та відкритості партій у міжвиборчий період.


Запрошуємо представників політичних партій, громадських активістів, журналістів та небайдужих громадян долучитися до дискусії.


Захід відбудеться за ініціативи Громадянської мережі ОПОРА в рамках проекту Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» за підтримки Фонду Східна Європа.


953Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: