Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/29/u-kropivnitskomu-hochut-vstanoviti-odrazu-12-rekordiv-ukraini.htm
новини, 29 травня 2017

У Кропивницькому хочуть встановити одразу 12 рекордів України


У суботу, 3 червня, у Льотній академії НАУ відбудеться унікальна подія – встановлення одразу 12 рекордів України. Ініціатором та організатором заходу є відомий митець та колекціонер Ігор Шатохін. Разом з колегами та авторами колекцій Віталієм Логовим, Олександром та Сергієм Куцем, Євгеном Василевським, Вадимом Лефтором та Тетяною Онул, Вадимом Кащенко, Сергієм Вороною, Ігор Шатохін поставив за мету окрім встановлення особистих рекордів, надати нашому місту статус міста-рекордсмена України.


Організації цього історичного іміджевого для нашого міста заходу посприяли начальник Льотної академії НАУ Сергій Неділько, Голова наглядової ради Міжнародної акціонерної авіаційної компанії «УРГА» Микола Тіпайло, голова Кіровоградської обласної громадської організації «Об’єднання болгар «Нашите хора», депутат Всесвітнього парламенту болгар, Сергій Осадчий та Ігор Ковтуненко.


Презентація колекцій та вручення дипломів від Книги рекордів України відбудеться 3 червня (субота) об 11.00 у першому корпусі Льотної академії (за пам’ятником космонавту). Там же журналісти зможуть поспілкуватися з авторами колекцій та представниками Книги рекордів України.


УВАГА: Вхід на захід відбувається за попередньою реєстрацією за електронною адресою [email protected] до 1 червня 2017 року. У темі листа треба вказати: «Рекорди України», а в листі зазначити назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналіста, контактний телефон та e-mail.


1268Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: