Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/29/u-kropivnitskomu-ditina-namagalasja-vidibrati-m-jach-u-gravtsja-zirki-federiko-pereiri.htm
новини, 29 травня 2017

У Кропивницькому дитина намагалася відібрати м’яч у гравця "Зірки" Федеріко Перейри


Вчора, 28 травня, в рамках проекту «Здоровий спосіб життя» стадіон «Зірка» відвідали 35 юних вихованців комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей».


Такі заходи, в яких футболісти та тренери передають тепло своїх сердець діточкам позбавленим батьківської уваги та опіки, для нашого футбольного клубу є традиційними.


Організаторами цього свята для дітей були БО «МБФ «Єлізавета» та футбольний клуб «Зірка». Розпочалося все з того, що в центрі головного поля нашого стадіону дітлахи разом з футболістами провели розминку. Її провів гравець нашої команди Ігор Загальський. Після цього перейшли до естафет. П’ять команд, три з яких складались з іще зовсім юних малюків, спочатку змагались у конкурсі «Передай м’яч вгорі». Згодом, разом з футболістами та з їх допомогою були бігові естафети з футбольним м’ячем. Павло Полегенько взагалі знайшов вірний шлях до перемоги, бравши малюків на плечі та пробігаючи коротку дистанцію разом із ними.


Найцікавіше було тоді, коли хлопці й дівчата почали бити по воротах. З цих імпровізованих пенальті було забито чимало м’ячів. Урешті-решт, згодом все перейшло у вільну програму. Один з малюків намагався відібрати м’яч у Федеріко Перейри. Інші поділились на дві команди та зіграли футбольний матч – дівчата та футболісти проти хлопців. У той час Олексій Збунь пробивав пенальті двом юним воротарям, а Олександр Кучеренко довго про щось розмовляв з одним із хлопчаків, який уважно слухав професіональні поради.


Загалом, найголовніше, що всі учасники цього емоційного та захоплюючого свята, й хлопчики, й дівчатка, й футболісти, й навіть тренери, отримали масу задоволення та позитивних емоцій. Наприкінці, футболісти та представники БО «МБФ «Єлізавета» вручили діточкам цінні подарунки. І звісно була традиційна спільна фотографія всіх учасників на пам’ять.


1615Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: