Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/24/v-reiderskomu-konflikti-v-berezhintsi-prozvuchali-pershi-postrili-ta-prolilasja-krov-foto-.htm
новини, 24 травня 2017

В рейдерському конфлікті в Бережинці прозвучали перші постріли та пролилася кров (ФОТО, ВІДЕО)


Сайт "Кіровоград24" вже не раз висвітлював події навколо резонансного протистояння в селищі Бережинка, що біля Кропивницького. Там дві сторони конфлікту звинувачують один одного в рейдерському захопленні сільськогосподарського господарства ТОВ "Нива-2010".  


За нашою інформацією вчора, 23 травня, приблизно о 16 годині на подвір'ї товариства відбулася перестрілка між представниками колишнього керівника Миколи Трибиненка та особами, які нібито представляють нове керівництво. Саме троє з них, за словами очевидців, отримали вогнепальні поранення рушничним дробом. 


За словами селян, нове керівництво привезло для захоплення і охорони адмінбудівлі господарства близько десятка чоловіків у камуфляжі, які нібито представляють охоронну фірму з Дніпропетровської області. Це і спровокувало збройний конфлікт.  


На місце інциденту прибув поліцейський спецзназ та швидка допомога і постраждалих було госпіталізовано, а конфлікт тимчасово локалізовано. 


Як повідомлляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області, зброю та спецзасіб вилучено і направлено для проведення експертиз. Особи нині затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.


По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


Фото Марія Староста 


              

    



9862Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: