Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/24/kozhen-gromadjanin-mozhe-povidomiti-pro-netsilove-vikoristannja-chi-rozkradannja-bjudzhetnih-koshtiv-ta-maina-na-telefon-doviri.htm
новини, 24 травня 2017

Кожен громадянин може повідомити про нецільове використання чи розкрадання бюджетних коштів та майна на телефон довіри


Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області повідомляє, що  функціонування телефону довіри здійснюється за номером (0522) 24-44-96. Крім того повідомляємо номер телефону довіри Держаудитслужби України – (044) 425-38-18 та Східного офісу     Держаудитслужби - (056) 770-31-62.


Кожен громадянин може повідомити про нецільове використання чи розкрадання бюджетних коштів та майна, зловживання при веденні бухгалтерського обліку й фінансової звітності на підприємствах, установах, організаціях, котрі отримують кошти з бюджетів усіх рівнів та державних фондів або використовують державне чи комунальне майно тощо. 


Разом з цим, можна проінформувати про виявлення фактів можливих корупційних та інших неправомірних дій (бездіяльності), рішень посадових осіб управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області при здійсненні ними своїх повноважень, повідомляє прес-служба управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області.




1413Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: