Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/24/konoplju-u-plastikovih-emnostjah-viroschuvav-u-svoemu-budinku-meshkanets-petrivskogo-raionu-foto-.htm
новини, 24 травня 2017

Коноплю у пластикових ємностях вирощував у своєму будинку мешканець Петрівського району (ФОТО)


Зілля у пластикових ємностях вирощував у своєму будинку 37-річний мешканець Петрівського району. Займатися незаконним «садівництвом» чоловіку завадили працівники поліції.


«У рамках кримінального провадження поліцейські провели санкціонований обшук домоволодіння раніше судимого жителя одного з сіл. У результаті виявили та вилучили рослини, схожі на коноплю у кількості 24 штук, які, згідно з висновком експерта, є нарковмісними та містять психотропну речовину. У даний час вирішується питання щодо повідомлення громадянину про підозру у скоєнні злочину», - розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.


Розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, триває. Зловмиснику загрожує покарання у виді штрафу, арешту на строк до 6 місяців, або до 3 років обмеження волі, повідомляє Петрівське відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області.


 


1175Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: