Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/22/z-24-po-27-travnja-zdiisnjuvatimetsja-dezinfektsija-miskoi-vodoprovidnoi-merezhi-hlorom.htm
новини, 22 травня 2017

З 24 по 27 травня здійснюватиметься дезінфекція міської водопровідної мережі хлором


У період з  19.00  24 травня по 20.00 27 травня 2017 року ВКГ  ОКВП «Дніпро-Кіровоград» у Кропивницькому проводитимуть роботи з комплексної дезінфекції (гіперхлорування) споруд та трубопроводів районного водогону «Дніпро-Кіровоград» та міських мереж  обласного центру.


Як повідомили у головному управлінні житлово-комунального господарства міста, вода подаватиметься з підвищеним вмістом хлору, тому буде придатною лише для технічних потреб. Не рекомендується вживати таку воду для пиття та приготування їжі протягом часу здійснення заходів з дезінфекції.

            

У разі подальшої присутності у питній воді різкого запаху хлору, необхідно провести спуск води з водопровідного крану та користуватися нею після кип'ятіння або відстоювання.

            

Головне управління ЖКГ звертається до мешканців міста на період проведення дезінфекції водогону «Дніпро-Кіровоград» та міських мереж здійснити необхідний запас питної води. 


1376Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: