Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/22/rjatuvalniki-vzjali-uchast-u-zahodah-z-nagodi-richnitsi-perepohovannja-tarasa-shevchenka-foto-.htm
новини, 22 травня 2017

Рятувальники взяли участь у заходах з нагоди річниці перепоховання Тараса Шевченка (ФОТО)


22 травня у Кропивницькому відбулись заходи з нагоди 156-ї річниці з дня перепоховання Великого Кобзаря. У день, коли тіло всесвітньовідомого українського поета, художника, мислителя перепоховали на Чернечій горі, керівництво області, громадськість та жителі міста вшанували пам’ять Кобзаря, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


За традицією, біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку зібрались очільники міста та області, представники громадських організацій, силові структури, керівництво та співробітники Управління ДСНС України у Кіровоградській області, учнівська молодь, артисти Драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького та усі шанувальники нашого українського Пророка. Лунали його невмирущі твори, пісні на його вірші, а також поезія, присвячена великому поету. Почесну варту забезпечили рятувальники області. 


   



1247Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: