Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/05/10/u-kropivnitskomu-obikrali-korpunkt-kanalu-inter-.htm
новини, 10 травня 2017

У Кропивницькому обікрали корпункт каналу "Інтер"


У ніч з 9 на 10 травня у Кропивницькому невідомі зловмисники обікрали корпункт телеканалу “Інтер”, взявши робочий ноутбук і власні речі журналістів. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомила власкор телеканалу Олена Бринза та підтвердила ІМІ.


Як розповіла журналістка представнику ІМІ у Кіровоградській області, офіс знаходиться на закритій території, однак якраз напередодні решітки на вікнах приміщення були зняті для їхньої подальшої заміни. Цим і скористались зловмисники, які виламали пластикове вікно за допомогою лома.


З журналістською діяльністю постраждала інцидент не пов'язує.


“Не думаю, що це пов'язане з моєю діяльністю. Дороговартісна знімальна техніка залишилась неушкодженою, взяли лише ноутбук і декілька моїх власних речей, - по суті, те, до чого можна було швидко дістатись через вікно”, - розповіла Олена Бринза.


На місце події були викликані правоохоронці. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження, повідомила керівниця сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.


“Правопорушення кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 - “Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому”, що передбачає санкцію у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Наразі тривають слідчі дії”, - повідомила Бевзенко.


1561Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: