Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 квітня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/04/12/prognulisja-pered-urjadom-groisman-zlii-scho-pered-iogo-vizitom-u-kropivnitskii-rozmalovujut-asfalt.htm
новини, 12 квітня 2017

Прогнулися перед урядом: Гройсман злий, що перед його візитом у Кропивницький розмальовують асфальт


 Міська влада повинна забезпечувати якісний ремонт доріг та інфраструктури для населення завжди, а не тільки тоді, коли до міста приїжджають високопосадовці - повідомляє espreso.tv


Про це на своїй сторінці у Facebook написав прем'єр-міністр Володимир Гройсман.


Він розмістив посилання на новину стосовно того, що у Кропивницькому Кіровоградської області посилено готуються до візиту очільника Кабінету міністрів.


Зокрема, у статті пишуть, що у зв'язку з галасом "напередодні приїзду барина згадуються епізоди з новітньої історії Кіровоградщини: перед приїздом президентів Ющенка і Януковича вночі асфальтували дороги, висаджували клумби, білили дерева".


Гройсмана такі новини обурили, він пообіцяв завтра під час поїздки дізнатися, хто саме дав доручення "наводити марафет". 


"Ну, як викорінити це мислення, що головне – один раз "прогнутись" перед начальством, а не якісно робити свою роботу щодня для людей? Потрібно робити постійно якісну роботу, за яку буде не соромно перед мешканцями міста, а не влаштовувати "імітацію роботи за день", - написав він з цього приводу.

4291Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: