Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/28/u-kropivnitskomu-ukropivets-stav-spivorganizatorom-aktsii-godina-zemli-foto-.htm
новини, 28 березня 2017

У Кропивницькому укропівець став співорганізатором акції «Година землі» (ФОТО)


Цієї суботи містяни зібралися біля будівліКіровоградської міської ради та занурилися в темряву, підтримуючи таким чином всесвітню акцію «Година землі. Одним з її організаторів став голова Кропивницької міської організації УКРОПу Андрій Паливода. Таке символічне заощадження світла нагадує про потребу відповідального ставлення до ресурсів природи.Десятий рік поспіль планетою крокує година Землі. Мільйони людей по всьому світу символічно вимикають світло вдома та на роботі, аби привернути увагу до проблем екології.


- Насправді екологічні проблеми в усьому світі, в Україні і в Кропивницькому зокрема належать до числа найголовніших, і їх вирішенню людству доведеться приділяти першочергову увагу, - зазначив один із організаторів акції в обласному центрі, укропівець Андрій Паливода. – І добре, що ми починаємо це  розуміти. Сьогодні Кропивницький продемонстрував свою єдність з тисячами міст з усього світу. Цьогоріч кампанія в Україні проходить під девізом «Вмикай свою силу!» – це підкреслює, що кожна людина має можливість змінити світ на краще, допомогти природі своїми щоденними діями.


Акцію проводять в місті вже не вперше, проте цього року кропивничани  не обмежилися тільки годинним вимкненням світла. Люди зібралися на площі перед міською радою, щоб 60 хвилин часу, відведених для єднання усіх землян, символічно запалити свічки. Особливо атмосферним вечір зробив музичний батл у виконанні двох духових оркестрів – “муніципального” і “спецназівського”. Це не залишило байдужим жодного і змусило випадкових прохожих також долучитися до акції.

            

1811Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: