Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/28/politseiski-i-rjatuvalniki-pidtrimali-initsiativu-raikovicha-foto-.htm
новини, 28 березня 2017

Поліцейські і рятувальники підтримали ініціативу Райковича (ФОТО)


Підтримавши ініціативу мера міста Андрія Райковича та за його участі, керівник поліції області Сергій Кондрашенко спільно з очільником управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Віталієм Миронюком разом із підлеглими висадили молоді деревця біля одного з закладів охорони здоров’я, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


До того, учасники серйозно підготувалися до проведення заходу. Для озеленення були заготовлені десятки саджанців туй, ялинок і берізок. Місцем, що потребувало озеленення, став сквер та прилегла територія до міського пологового будинку.


Час і можливості працівники поліції та рятувальної служби визначили так само швидко. Аби особливо не відволікатися від роботи, добру справу було зроблено буквально за годину обідньої перерви.


- Ми разом із усіма мешканцями нашого прекрасного і квітучого міста повинні турбуватися про його порядок та благоустрій. Матимемо надію, що деревця, які висадили сьогодні, приживуться та добре ростимуть, і, крім приємного естетичного вигляду, будуть виконувати свою основну функцію – насичуватимуть повітря киснем. А з урахуванням специфіки закладу, це справді потрібно для майбутніх мам, які подарують життя наступним поколінням кропивничан», – зазначив Сергій Кондрашенко.


             



1305Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: