Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/22/rjatuvalniki-nagadali-pro-neobhidnist-stvorennja-pidrozdiliv-mistsevoi-pozhezhnoi-ohoroni-zadlja-rozvitku-teritorialnih-gromad.htm
новини, 22 березня 2017

Рятувальники нагадали про необхідність створення підрозділів місцевої пожежної охорони задля розвитку територіальних громад


13 та 21 березня керівництвом Кіровоградської обласної державної адміністрації проводились зустрічі з керівництвом місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо актуальних питань економічного і соціального розвитку адміністративно-територіальних одиниць. Управління ДСНС України в області представив заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Вадим Янішевський, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Першочергова увага приділялась вирішенню завдань щодо забезпечення пожежної безпеки територій новостворених об’єднаних територіальних громад. Зокрема під час зустрічі з головами Великоандрусівської та Соколівської громад заступник начальника Управління доповів про необхідність створення на їхній території підрозділів місцевої пожежної охорони та подальшого утримання. Також керівництву громад було запропоновано розробити інвестиційні програми для придбання матеріально-технічного забезпечення місцевих пожежно-рятувальних підрозділів, які можуть фінансуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, та подати їх на розгляд обласної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм.


З боку керівництва Управління здійснюється подальший контроль за ходом створення на території області підрозділів місцевої пожежної охорони і надається всебічна допомога з даного питання місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування.



1643Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: