Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/13/za-minulu-dobu-viniklo-chotiri-vipadki-pozhezh-suhostoju-ta-smittja-foto-.htm
новини, 13 березня 2017

За минулу добу виникло чотири випадки пожеж сухостою та сміття (ФОТО)


За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області чотири рази виїжджали для гасіння пожеж сухостою та сміття на відкритих територіях, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


11 березня о 12:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу  сміття на відкритій території на вул. Центральній у смт Новгородка. Пожежу було ліквідовано рятувальниками 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини.


О 15:35 виїхали на гасіння загорання 300 м.кв. сухої трави по просп. Університетському  в в обласному центрі рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м.Кропивницький.


За межами с. Карбівка Добровеличківського району о 19:03 виникла пожежа 800 м.кв. сухої трави, яку було ліквідовано силами вогнеборців 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка та місцевої пожежної команди с. Липняжка Добровеличківського району. Вже о 19:38 фахівці 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС в області виїжджали на ліквідацію пожежі сухої трави площею 120 м.кв. поблизу с. Карлівка Кіровоградського району. 


Шановні громадяни! Служба порятунку закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. Перш за все, не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці. Пам'ятайте, що спалювання сухостою може спричинити тяжкі наслідки, такі як руйнування родючого шару ґрунту, загибель тварин а також неконтрольоване поширення вогню.



957Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: