Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/13/meshkanets-oleksandrii-guljav-mistom-zi-zbroeju-foto-.htm
новини, 13 березня 2017

Мешканець Олександрії гуляв містом зі зброєю (ФОТО)


40-річний мешканець міста Олександрія «прогулювався» територією районного центру з предметом, схожим на обріз рушниці. За такі дії йому може загрожувати до 7 років позбавлення волі.


Повідомлення про те, що на одній з вулиць міста знаходиться особа, яка має при собі зброю, надійшло до Олександрійського відділу поліції 10 березня.


«Поліцейські одразу виїхали на місце для перевірки інформації. У результаті вжитих заходів у перехожого вилучили предмет, зовні схожий на обріз рушниці «Мосіна». Його «власником» виявився 40-річний раніше судимий мешканець міста. Громадянина було запрошено до відділу поліції для надання пояснень з приводу події. Обріз рушниці направлено на проведення експертизи», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига».


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років, повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.


1079Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: