Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/10/politseiski-vikrili-cholovika-jakii-dvichi-obikrav-odne-i-te-zh-domovolodinnja-foto-.htm
новини, 10 березня 2017

Поліцейські викрили чоловіка, який двічі обікрав одне й те ж домоволодіння (ФОТО)


28-річний чоловік спочатку проник до господарського приміщення, звідки виніс вироби з металу, а потім і в будинок, де «поживився» технікою. Раніше злодій вже притягувався до відповідальності за крадіжки. Цього разу може опинитися за гратами на строк до 6 років.


До Світловодського відділу поліції звернулася місцева жителька. Жінка повідомила, що з її нежилого домоволодіння було викрадено майно.


«Поліцейські встановили особу зловмисника та з’ясували, що він двічі «навідувався» до подвір’я потерпілої. Впевнившись, що на території домоволодіння ніхто не проживає, чоловік викрав із сараю 8 ящиків, у яких знаходилися цвяхи, шурупи, кутники, посуд, шматки труб та 2 електродвигуни. Потім злодій вирішив пошукати щось цінне і в будинку, звідки викрав телевізор «LG», радянський фотоапарат, поштові марки та монети часів СССР.


Вироби з металу чоловік здав до пункту прийому металобрухту, отримані кошти витратив на власні потреби. Інше майно поліцейські вилучили», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років, повідомляє світловодський відділ поліції Кіровоградської області.






 


1205Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: