Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/09/meshkantsi-sela-berezhinka-uhvalili-rishennja-schodo-stvorennja-ob-ednanoi-teritorialnoi-gromadi.htm
новини, 9 березня 2017

Мешканці села Бережинка ухвалили рішення, щодо створення об’єднаної територіальної громади


«Ми переконані, що об’єднана територіальна громада із центром в Бережинці буде спроможною. Ми маємо потенціал, базу, а головне бажання розвивати територію на користь громади.»  - зазначає ініціатор об’єднання стала Бережинський сільський голова Наталія Бондаренко.


Ініціювали об’єднання, ще минулого року, а з січня розпочалась активна фаза. Позитивну відповідь на пропозицію об’єднатись Гаївська, Покровська та Клинцівська сільськи ради надали ще у лютому. Нині на територіях тривають громадські обговорення щодо схвалення рішення про добровільне об’єднання територіальних громад – повідомляє Валентина Остапчук, консультант з комунікації проекту «Пульс» у Кіровоградській області.


Відповідно до перспективного плану Бережинка не є центром ОТГ, але кілька вагомих аргументів на користь того, щоб створити громаду об’єднавши 4 сільські ради Кіровоградського району із населенням трохи більше 4 тисяч. Подібні прецеденти вже є не тільки в області, а й в Україні.


3783Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: