Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/24/v-prokuraturi-kirovogradschini-vidbulasja-koordinatsiina-narada-kerivnikiv-pravoohoronnih-organiv.htm
новини, 24 лютого 2017

В прокуратурі Кіровоградщини відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів


Підсумки протидії злочинності на Кіровоградщині протягом 2016 року підведені 23 лютого 2016 року, на координаційній нараді керівників правоохоронних органів регіону, що відбулась у прокуратурі області, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Захід відбувся під головуванням прокурора Кіровоградської області Анатолія Коваленка, за участі голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменко, голови Кіровоградської обласної ради Олександра Чорноіваненко, керівників правоохоронних органів, структурних підрозділів прокуратури області, місцевих прокуратур, територіальних відділів поліції. 


Відкриваючи нараду Анатолій Коваленко наголосив на необхідності визначення низки додаткових скоординованих заходів, які сприятимуть  зниженню рівня злочинності. 


«Маємо констатувати, що вже третій рік поспіль рівень злочинності по регіону зростає. Тож, сьогодні, ми перш за все, надамо оцінку стану протидії злочинності, наявним прорахункам в роботі та визначимо ряд додаткових спільних заходів, які сприятимуть зниженню рівня злочинності, оскільки від цього залежить безпека наших громадян та розвиток економіки держави в цілому», - сказав він.


В продовження, учасниками заходу обговорено питання, що винесене на порядок денний та висвітлено комплекс проблем, над вирішенням яких правоохоронним органам області належить працювати найближчим часом.


За результатами обговорення нарадою прийнято постанову, яка містить низку спільних заходів, необхідних для ефективного запобігання і протидії злочинності. 



1641Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: