Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/24/u-rozkradanni-maina-kirovogradskogo-aerodromu-pidozrjujut-sluzhbovu-osobu-ukrainsko-rosiiskogo-pidpriemstva.htm
новини, 24 лютого 2017

У розкраданні майна кіровоградського аеродрому підозрюють службову особу українсько-російського підприємства


Кіровоградською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру одному з фігурантів справи про розкрадання майна, що належить управлінню капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації на загальну суму понад 130 тис грн.


Мова йде про кримінальне провадження, розпочате за фактом привласнення майна службовими особами спільного українсько-російського підприємства, а саме аеродромних  плит, які знаходилися на об’єкті незавершеного будівництва – продовження злітно-посадочної смуги з приміщеннями обслуговування «Аеродром Кіровоград». Діяли службові особи товариства за попередньою змовою. Збитки завданні кримінальним правопорушенням становлять 132 тис грн.


Одному з фігурантів провадження наразі вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.             


1687Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: