Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/20/rjatuvalniki-vshanuvali-geroiv-nebesnoi-sotni-foto-.htm
новини, 20 лютого 2017

Рятувальники вшанували Героїв Небесної Сотні (ФОТО)


20 лютого у Кропивницькому, як і по всій Україні, відзначили третю річницю Революції Гідності та вшанували пам’ять полеглих найвідданіших синів України, яких нині величають Героями Небесної Сотні, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.

 

Історичні події лютого 2014 року, які ознаменували боротьбу українців за незалежну та демократичну державу, назавжди змінили свідомість нації та залишили незагоювану рану в серцях рідних і близьких, чиї сини, доньки, батьки віддали життя за наше майбутнє. Революція Гідності відкрила світові імена нових народних героїв і серед них ім’я нашого земляка Віктора Чміленка.


Начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк та офіцери пожежно-рятувальної служби віддали належне подвигу наших співвітчизників та поклали квіти до пам’ятної дошки Герою України Віктору Чміленку, до пам’ятного знаку зі світлинами полеглих за свободу Героїв Небесної Сотні на площі Героїв Майдану та взяли участь у панахиді за загиблими.


   



2378Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: