Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/20/pres-klub-prezentatsija-knigi-oleni-kaliman-vsi-diti-ljubovi-.htm
новини, 20 лютого 2017

Прес-клуб: Презентація книги Олени Каліман "Всі діти любові"


У вівторок, 21-го лютого о 14.00 у Прес-клубі розпочнеться презентація книги Олени Каліман "Всі діти любові". 


Книга стала переможцем на всеукранському конкурсі проектів, що його провів Запорізький обласний фонд "Гендер Зед". У книзі розглянуті надзвичайно важливі та актуальні питання відносно виховання дітей в гомосексуальних парах, розглянуто питання страху дискримінації, з якою цим парам доводиться стикатися.


Авторка підводить до розуміння, що кожна людина є особистістю незалежно від своєї орієнтації, і, що прийняття себе настільки ж важливе, як і прийняття інших людей. Бачення виховання дітей в одностатевих сім’ях, поняття камінг -ауту, стадії формування гомосексуальної ідентичності – важлива інформативна частина, яка корисна і спеціалістам, і батькам. 


 Про що ж книга? Книга про те, як іноді важко знайти шлях до себе, до щастя, до материнського та батьківського щастя. А ще це можливість глибше зрозуміти наскільки важливо бути щасливим в своєму власному житті та дати можливість вільно насолоджуватися іншим своїм життям. 


У вівторок, 21-го лютого о 14.00 у Прес-клубі розпочнеться презентація книги Олени Каліман. У програмі - виступ автора, презентація книги, тренінгові вправи, робота у форматі "запитання-відповідь".

1681Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: