Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/10/za-dopomogoju-elektronnoi-chergi-mozhna-zapisatis-na-priiom-v-bud-jakii-tsentr-zainjatosti.htm
новини, 10 лютого 2017

За допомогою «електронної черги» можна записатись на прийом в будь-який центр зайнятості


Аби відповідати вимогам часу та потребам сучасного ринку праці служба зайнятості постійно модернізується: вдосконалюються форми та методи роботи з основними клієнтами – безробітними та роботодавцями. Оскільки переважна більшість клієнтів – шукачі роботи, в центрах зайнятості області діє новий регламент обслуговування, впроваджуються інновації.


Нещодавно запрацював новий сучасний сервіс для осіб, які шукають роботу, – «електронна черга». Відтепер за допомогою Інтернету можна самостійно, не витрачаючи зайвого часу, записатись на індивідуальний прийом до фахівця будь-якого центру зайнятості з метою отримання консультацій з питань: сприяння працевлаштуванню; вибору професії; профнавчання; профорієнтації; тимчасової зайнятості; юридичних аспектів у сфері зайнятості, реєстрації у центрі зайнятості тощо - повідомляє Д. Рак, провідний фахівець з питань зайнятості Новоукраїнського районного центру зайнятості.


Також застосовуються онлайн-форми роботи. Зокрема з'явилася послуга зі складання відеорезюме та організації онлайн-співбесід. Такі види роботи є сучасним та зручним інструментом співпраці роботодавця з претендентом на вакансію, які сприяють економії часу, оперативній організації зустрічі, економії коштів тощо. Співбесіду в режимі онлайн можливо проводити в індивідуальній (онлайн-співбесіда з роботодавцем) та груповій формі (онлайн-аукціон претендентів).


Поступово напрацьовується позитивний досвід дистанційного спілкування претендентів на вільні робочі місця та вакантні посади з роботодавцями.


Наприклад, в результаті співбесіди осіб з числа шукачів роботи з працедавцями в онлайн-режимі, організованого Новоукраїнським районним центром зайнятості, 2 особи працевлаштувалися, зокрема, в Теририторіальний центр соціального обслуговування та Комишуватську загальноосвітню школу I-III ступенів.




1235Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: